MEDYA OKURYAZARLIĞI SEMİNERİ

Okulumuz İngilizce öğretmeni Muhammed Salih TAŞDEMİR yürütmüş olduğu From Challenges to Critical Thinkers: Empowering Girls Through Media Literacy adlı proje kapsamında Gaziantep Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Özgür Güven’i konuk ettik.

21.03.2024 53

Dr. Güven projeye dahil olan öğrencilere ve diğer sınıflardan gelen konuk öğrencilere medya okuryazarlığı, haber yazma ve muhabirlik gibi konularda temel bilgiler verdi. Dr. Güven projemiz hakkında şunları ifade etti: “Öğrencilerin bu yaşta böyle bir deneyim yaşaması, bir mesleği temel de olsa icra etmesi çok öğretici. Umarım çok şey öğrenirler”  Seminer sonunda öğrenciler Dr.Güven’e iletişim fakültesinde öğrenci olmak, sosyal medyanın geleceği, muhabirlik ile ilgili tavsiyeler gibi konularda sorularını yönelttiler.

21-03-202421-03-2024