S.İlknur EVGÜLÜ - OKUL MÜDÜRÜ

04/07/1979 tarihinde Gaziantepte doğdu. İlk okul ve ortaokulu Akyol ilköğretim okulunda,liseyi ise Gaziantep Anadolu Ticaret Lisesinde okudu. 1997 yılında öğrenimine başladığı Gaziantep Üniversitesi İngiliz Dili Ve Edebiyatı bölümünden 2002 yılında mezun oldu. 2002-2003 yılında özel Sanko okullarında çalıştıktan sonra sırasıyla Hatice Büyükbeşe ilköğretim , İMKB Anadolu Lisesi ve Mehmet Nurettin Horoz Lojistik Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesinde İngilizce Öğretmeni olarak görev yaptı. 2006-2009 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması Ve Ekonomisi Bölümünden yüksek lisansını tamamladı. 2014 yılında Şehitkamil Belediyesi Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü olarak atandı ve halen bu görevine devam etmektedir. ilknur EVGÜLÜ evli ve 1 çocuk annesidir.