TÜBİTAK 2024 YILI LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BÖLGE İKİNCİLİĞİ

TÜBİTAK 2024 YILI LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI

Bu yıl 55.si gerçekleşen TÜBİTAK 2024-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında Psikoloji alanında Adana bölge sergisine davet edilen KELİME SPORU: Zihinsel Fitnesss adlı projemiz bölge ikincisi olmuştur. Emeği geçen öğrencilerimizden Ülger Kübra BOZRKUT ve Hayrunisa BEYAZOĞLU ile Danışman öğretmen Muhammed Salih TAŞDEMİR'i tebrik ederiz.

14.03.2024 65

TÜBİTAK 2024 YILI LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI

14-03-2024

Kaynak: https://tubitak.gov.tr/sites/default/files/26487/bolge_sergisi_sonuc_lise_2024.pdf